Over HANS COOLS – “COOLS en ZONEN”

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Voor recente info en inschrijvingen:
website Davidsfonds Zottegem.

Activiteiten in de kijker

24 feb

HANS COOLS – “COOLS en ZONEN”

Stand-up comedy

Zaterdag 24 februari 2024

Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby’s, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. Een nieuw talent en reeds “wereldberoemd” in West-Vlaanderen, nu de rest van ’t land nog, maar eerst Zottegem overtuigen…. en dat zal niet moeilijk zijn!
Locatie
CC Zoetegem, Hospitaalstraat, Zottegem om 20.00 u.
Info
Marleen Vergaert – M 0473 96 59 67
Marleen.vergaert@icloud.com
Deelname
20 euro / 17 euro voor houders van een DF-cultuurkaart en studenten tot 18 jaar

zaterdag 24 februari 2024 om 20:00 uur

Nog vrij onbekend, maar nu al erg bemind.

Deze enthousiaste beginnende comedian stond pas eind 2018 voor het eerst op een podium. Zijn eerste optreden op de grote markt van Lichtervelde was er niet naast, want het wekte meteen de interesse bij de jury van Humo’s Comedy Cup, waar hij het tot in de halve finale schopte. Hans won ook de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup en ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award. Door het podium te delen met oude en minder oude rotten als Lukas Lelie, Piv Huvluv, Steven Mahieu en Joost Van Hyfte leerde Hans snel enkele kneepjes van het vak.

Prijzen

Voor recente info en inschrijvingen: website Davidsfonds Zottegem.

Labels: Ontspanning & OntmoetenTheater & dans1 sessieActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)Cultuurregio Vlaamse ArdennenCC Zoetegem